Home > soccer > Care sunt unele dintre cele mai accesibile accesorii de fotbal?

Care sunt unele dintre cele mai accesibile accesorii de fotbal?

Fotbalul este un sport de echipă cu o varietate de reguli. Terenul de joc are cel puțin 100 de metri lungime, cincizeci de metri lățime și are o poartă în centrul fiecărui capăt. Există, de asemenea, marcaje pentru o suprafață de pedeapsă, centru de lovitură și cornere. O linie de jumătate este, de asemenea, utilizată pentru a împărți câmpul în jumătăți. Această linie leagă mijlocul celor două linii de margine ale terenului. Este de asemenea desemnat un punct central, care este un cerc cu o rază de aproximativ 10 metri în centru.

Un jucător trebuie să aibă echipament adecvat pentru a juca fotbal. Încălțămintea adecvată este o piesă importantă a echipamentului de fotbal. Deoarece jucătorii de fotbal petrec atât de mult timp alergând pe teren, este esențial să aveți încălțămintea adecvată. Echipamentul adecvat de fotbal include pantofi de fotbal care sunt ușori și fabricați special pentru acest scop. În trecut, crampurile erau fabricate din piele cu chinuri metalice bătute în tălpi pentru a oferi jucătorilor o tracțiune mai bună. Mai târziu, Asociația de Fotbal a interzis folosirea gutapercii și a cuielor pe pantofii de fotbal.

Vizita: https://www.r-gol.com/ro/adidas-predator

Jucătorii și oficialii trebuie, de asemenea, să poarte îmbrăcăminte adecvată de fotbal. Uniforma de fotbal este formată dintr-un tricou și pantaloni scurți. Pantalonii scurti trebuie să fie respirabili, să permită jucătorilor să schimbe direcția fără prea multă rezistență și să fie confortabili pentru jucători. Portarii poartă adesea pantaloni scurți căptușiți pentru a-și proteja picioarele. Tricoul și pantalonii scurți sunt completate de șosete de fotbal. În mod ideal, șosetele ar trebui să se potrivească cu culorile echipei.

You may alo like...