Home > Sport > Hayat Boyu Zindelik için Zihin ve Vücut Egzersizi

Hayat Boyu Zindelik için Zihin ve Vücut Egzersizi

Yaşananların etrafındaki varoluş hayırsever işlemlerle doludur; toplanan veriler, paylaşılan ve sağlıklı dinamik yapılar. Elimizdeki potansiyelle yaşamaya devam etmeliyiz. İnsanlar aşağılayıcı bir şekilde olgunlaşma eğilimindedir ve şüphesiz 40 yaşından sonra yaşamın olgunlaşma bedenlerimizle ilgili birçok zorluk getirdiğini göz önünde bulundurarak, şu anda bile yaşam enerjimizle dolu olabilir ve hayatımızın herhangi bir döneminden daha başlayabiliriz. fiziksel bedenler. Zihnin ve bedenin çalışmasında yer alırsak zindelik seviyemiz yükselir ve ergenlik çağının zorluklarıyla arkadan önden mücadele edebiliriz.

Detaylandırma, zevkli amaçları için ana akımdır. Kasları şartlandırır, kilo vermeye büyük ölçüde yardımcı olur ve kişiyi formda, sağlıklı ve bir sonraki kıyı partisine hazır bırakır. Her neyse, düzenli olarak gözden kaçan şey, egzersiz yapmanın faydalarının gösterişten çok daha öteye uzandığı ve harika göründüğüdür.

Canlılığı yüksek olan insanlar yavaş yavaş hayatla karşılaşır ve hayatın onlara sunduklarını enerjiyle kabul eder. Sorunlarını çözecekler ve refahları için sorumluluk alacaklar ve hayatlarına yeni egzersizler sokacaklar. Canlılığı düşük olan insanlar daha fazla sorun ve dramaya sahip olma eğilimindedir, genellikle daha dolambaçlı hayatlar sürerler ve sağlıkları kötüdür. Belki sağlıksız oldukları, canlılıkları olmadığı için değil ama canlılıkları olmadığı, sağlıksız oldukları içindir. Peki hayatımızda nasıl daha fazla canlılık yaratırız?

* Yaptığını sevmek. Yaptığınız ve değer verdiğiniz şeyler değerlidir. Onları bilerek takdir ediyorum. Onları yapma şeklini sev. Sevmediğiniz bir şeyle meşgul olduğunuzda, kendinize hayatınızın harika olduğunu hatırlatın ve bunun için minnettar olun. Küçümseme veya hayal kırıklığı gibi olumsuz duygulara takılıp kalmak, canlılığın büyük eleştirmenleridir.

* Görselleştirin. Yaşamla ilişkilendirme vizyonu, içimizde ve her şeyde dolaşan ve bu yaşamı öngören canlılık dürtüsünü sizi selamlamaya zorlar, sizi eterlerle doldurur, sizi bir kestirmeden gidip etrafınıza saçmaktan kurtarır. Bunu sık sık ve size verilen yaşam için minnettarlıkla yapın.

* Kalbini aç. Kalp, güzel alanımızın merkezidir. Normal bir işe ihtiyacı var ve sağlığı her şeyden önce geliyor. Bununla rasyonel ve fiziksel olarak ilgilenin. Etkileşimli, değerli bire bir bağlantılar ve yüksek etkili uygulama ve saf su yoluyla duyguya erişim sağlayın. Duyguların önemli olduğunu düşünün. Koroner arter hastalığının bu kadar yıkıcı bir cellat olması tesadüf değildir. Bugün dünyanın büyük çoğunluğu ne kadar sevgi dolu ve açık?

Egzersiz yapmak ve zindelik düzeyinizi artırmak ve size hak ettiğiniz temel yaşam deneyimini getirmek için kendinize tam bir kişilik ve beden verin. Gerçekten başka herhangi bir şey kadar ruh hali ile ilgisi var. Ancak, hiç kimse, fiziksel yaşamınızda ortaya çıkmadan önce, içeriden gelen bu iyileştirmeleri yapamaz.

You may alo like...